Pages

Saturday, 17 March 2012

Bersediakah aku jatuh kan talak syurga dari ibu ke suami..??

video


Tuhan memberikanku cinta
Untukku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
Hanya untuk berkasih berbagi denganmu

Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah

Hampa terasa bila ku tanpamu
Hidupku seakan mati jika ku tak bersamamu
Hanya dirimu satu yang aku inginkan
Ku bersumpah sampai mati hanyalah dirimu (hanyalah dirimu)

Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah


Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah..



Sad.. Sad..

Haaaaa... baru aku tahu peritnya belajar jauh jauh nih.. Tadi. Ternampak kawan keluar hangout dgn kawan lain, terasa sgt.. Perlu ke aku terasa.. Kenapa tak ajak aku..??? Kena marah dgn boyfriend pun rasa mcm nak nangis jeh.. Padahal diri sendiri cari pasal.. Sebab tu aku paling tak suke duk keseorangan kat rumah ni. Tapi, nak buat camana, tak selamanya kawan akan berada di sisi. Dorang pun ada hal masing-masing jugak. Its ok, mungkin perasaan aku je kowt yang mengada-ngada mintak perhatian.. Semalam lagi rasa nak nangis bila ibu tak jawab call. Kata adik, ibu busy dgn event datuk datin.. Hahhhhhh.. sangat la touching... Takpelah bu.. Along nak cakap along rindu ibu.. Tu jeh.. Tgk, taip sikit bende touching pun mata dah berair.. Haihhhh, Alia. Bertahan. Kenapa cepat sgt nak menangis.. Kenapalah halus sgt hati ni. Kenapa hati..?? Dah tak dapat bertahan ye sayang..?? Haih.. Mungkin dah terlalu nipis tuk menahan segalanya.. FB n blog jadi peneman.. Kalau lah along bawak atatish n onaionai kat sini.. along pasti tak boring and sedih.. Ni, nak buat assignment pun takde mood.. Nak meluah org pun nanti org meluat.. Jadi. Stay chill Alia. Mari cari alternative lain tuk hiburkan hati. Kasihan pada hati selalu sgt dibungkam rasa sedih.. Maaf untuk hati..